Nationaal transport

Twee vrachtwagens van Group Martens in parkeerplaatsen.

Algemene info

Group Martens is gespecialiseerd in het realiseren van efficiënt wegtransport. Of het nu gaat om groupage, Less-Than-Truckload (LTL) of Full-Truckload (FTL) zendingen, ons nationale transportteam zorgt voor een vlotte distributie in heel de Benelux.

We streven telkens naar de hoogste normen van efficiëntie en klanttevredenheid. Ons ervaren team bestaat uit toegewijde planners, bekwame administratieve medewerkers en ervaren chauffeurs die samen uw transportbehoefte verzorgen.

Wij vinden het belangrijk om op een duurzame manier transport te realiseren. Onze vloot van 60 moderne voertuigen voldoet aan de Euro 6-normen en is uitgerust met AdBlue-tank.

Drie vrachtwagens van Group Martens voor het magazijn.

Waarom ons als partner kiezen?

  • Flexibiliteit

    Wij passen ons aan uw specifieke eisen aan, zodat onze service altijd perfect aansluit bij uw behoeften.

  • Kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening

    Wij zijn stipt, communicatief sterk en transparant.

  • Persoonlijke service

    Wij staan altijd klaar met advies en ondersteuning op maat. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Meer info?

Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

Chauffeur van Group Martens die in zijn vrachtwagen stapt.

FAQ's

Onze meest gestelde vragen over nationaal transport.

1. Hoe lang duurt het gemiddeld voordat nationaal transport wordt afgeleverd?

De gemiddelde levertijd voor nationaal transport varieert afhankelijk van verschillende factoren zoals de afstand, de aard van de goederen en de specifieke service-opties die worden gekozen. Over het algemeen streven we ernaar om zendingen binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Voor de meest nauwkeurige schatting van de levertijd, raden we u aan om contact met ons op te nemen met de details van uw specifieke zending.

2. Organiseren jullie ook expresleveringen?

Ja, het belangrijkste verschil tussen standaard nationaal transport en expresleveringen ligt in de snelheid, flexibiliteit en prijs. Wij bieden beide opties aan.

Snelheid: Standaard transport biedt vast leveringstijden voor nationale zendingen en is geschikt voor minder dringende zendingen. Expresleveringen zijn daarentegen gericht op snelle en vaak tijdgevoelige leveringen, met gegarandeerde bezorgtijden.

Flexibiliteit: Standaard transport werkt  met vaste routes en schema's, ideaal voor routine zendingen. Expresleveringen bieden meer flexibiliteit, zoals specifieke levertijden en directe routes, afgestemd op urgente of speciale behoeften.

Prijs: Standaard nationaal transport is prijs-efficiënter door gecombineerde zendingen en geplande routes. Expresleveringen hebben een hogere prijs vanwege de extra diensten zoals snellere levering en aangepaste planning.

3. Wat is een city trailer?

Een "city trailer" is een type aanhangwagen dat speciaal is ontworpen voor transport in stedelijke gebieden. Deze trailers zijn over het algemeen kleiner en wendbaarder dan standaard trailers, waardoor ze gemakkelijker door smalle straten en in drukke stadscentra kunnen manoeuvreren.

Kenmerken van een city trailer kunnen zijn:

Korte Lengte: Ze zijn korter dan standaard trailers, waardoor ze makkelijker door smalle straten kunnen.

Wendbaarheid: Ze zijn vaak uitgerust met stuurassen om de wendbaarheid te vergroten.

Laadvermogen: 27 palletten + transpallet

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.